Πολίτης… (Έλληνας και Εβρίτης)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ

Posted by politis στο Σεπτεμβρίου 21, 2006

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Θάρρος» της Αλεξανδρούπολης υπάρχει ένα αξιοσημείωτο(;) άρθρο  που προβάλει στοιχεία πολιτικής ηλιθιότητας αλλά και πολιτικής και κοινωνικής αναλγησίας !!!

– Πολιτικής ηλιθιότητας γιατί ίσως να είναι και «χοντρό» αυτό που γράφω, αλλά δεν μπορείς να αξιολογήσεις ευμενέστερα την πολιτική δήλωση δημοτικού σύμβουλου και πρόεδρου δημοτικής επιχείρησης (ΑΝΕΤΑ) ο οποίος ουσιαστικά παραδέχεται παρανομία με «μοίρασμα» χρημάτων του ελληνικού δημοσίου και των πολιτών της Αλεξανδρούπολης μπροστά στον βασικό του πολιτικό αντίπαλο!!!

– Πολιτικής και κοινωνικής αναλγησίας γιατί τουλάχιστον μέχρι και σήμερα, σχεδόν έναν μήνα μέτα τις δηλώσεις, δεν έχω ακούσει για εισαγγελέα ή ελεγκτή δημόσιας διοίκησης να περνάει το κατώφλι της ΑΝΕΤΑ…

Ιδού το «μνημείο» και σημείο αναφοράς των τοπικών μας πολιτικών για όλες τις μετέπειτα γενεές…

“Ορισμένα εργολαβικά έργα, τα οποία δίνονται και μέσω του δημοτικού συμβουλίου και των ΜΜΕ, οι εργολάβοι, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να έρχονται από την ΑΝ.ΕΤ.Α. και να τα “πάρουν”. Πολλοί εργολάβοι έχουν υλοποιήσει έργα του δήμου Αλεξανδρούπολης και όχι ένας και δύο. Όσοι έχουν έρθει εδώ δεν έχει φύγει κανείς χωρίς να πάρει έργο!!!!!!!!

Ελπίζω να ακούσουμε έστω και αργά ότι επιτέλους έγινε και ένας έλεγχος για ζητήματα που όλοι γνωρίζουν και ορισμένοι τα κρύβουν πίσω απ τα δάχτυλά τους…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: